Om oss

​​​​​​​
Familjeföretaget Kanonholmen Seafood erbjuder fisk & skaldjur av yppersta kvalitè till både privatpersoner, företag och event. Ingen förfrågan är för stor eller för liten för oss. Hos oss hittar du både färskt och fryst, Rökt och gravat, samt en fantastisk service och kvalitè.
 
När de gäller våra färska delikatesser, så levereras de till oss på torsdagar, så färskt att det nästan hoppar i lådorna! Om du som kund vill ha något ur vårt färska sortiment, så ska det beställas senast tisdag (23.59.)
Övriga produkter som fryst och rökt har vi allt som oftast hemma.
 
Denna resa, fram till dit vi är idag, började redan på 80-talet då två bröder började hantera fisk på diverse olika sätt i Sandarne. Allt från beredning till uppköp av fisk. Självklart är erfarenheten och kunnandet enormt stor inom företaget, det kan du vara bergssäker på!
Kanonholmen Seafood är f.d Södeerhamns Fisk HB. Med ett nytt tänkande och väldigt mycket nutid! Trots detta finns de mycket genuint kvar.
 
För oss är kvalitet a - o. Vi beställer därför vår dagsfärska fisk från Göteborg. Utöver det som finns på våran meny, så kan vi ta fram i stort sett vad som helst från havet. Är det något som du saknar, fråga oss!
 
Psst! visste du att..
 
Företagets första lokal var en liten jordkällare på 80-talet?

AKTUELLT - VÅR GÅRDSBUTIK
PROJEKT LOKAL UTVECKLING
Kanonholmen har blivit beviljade stöd inom lokalt ledd utveckling.
Syftet med projektet är att skapa en mötesplats och nytt besöksmål vid Söderhamnsfjärden för invånare, turister och andra lokalproducerande livsmedelsföretag. Målet med projektet är att bygga en gårdsbutik med servering som ska bli en försäljningskanal för livsmedelsprodukter från bygden, samt att utveckla nya produkter av lokala råvaror. Projektet skall också bidra till ökad sysselsättning och ett långsiktigt och hållbart företagande.